Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Printkleur
Conditie
Merk
Printtechnologie
Type product
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Rekenmachinelinten/rollers

  ( 2  producten )

Lyreco inktrollen voor rekenmachines: zet je calculaties handig op papier

 

Een afschrift of bewijs sluit iedere onduidelijkheid uit

 

In een professionele context kan het heel erg handig zijn om de calculaties die je maakt met een rekenmachine gelijk ook op papier uit je apparaat te laten vloeien. Zo zorg je voor een tastbaar bewijsstuk voor mogelijke registratie of om misverstanden uit te bannen. De Lyreco inktrollen voor rekenmachines zijn ontzettend handig, hebben veel capaciteit én zijn klein van afmetingen.

 

Inktrollen voor rekenmachines: multifunctioneel en gebruiksvriendelijk

 

De inktrollen voor rekenmachines uit ons gamma zijn ontzettend veelzijdig. Deze linten worden geplaatst in diverse toestellen van verschillende merken, waaronder Canon, Casio, Sanyo… telkens verkrijg jij heldere afdrukken van jouw meest complexe berekeningen.

 

Inktrollen voor rekenmachines koop je vlot via de Lyreco website

 

Je Inktrollen voor rekenmachines online kopen is razend eenvoudig op de Lyreco webshop. Maak je selectie, wij zorgen voor alles. Ook printerlinten en schrijfmachine linten vind je bij ons makkelijk en in een breed gamma.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: