Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Toepassing/gebruik
Alles zien
Merk
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Computer reinigingsproducten

  ( 11  producten )

Een brandschone werkomgeving met computer reinigingsproducten van Lyreco

 

Schone computerschermen, toetsenborden en muizen

 

Computers en andere apparaten lijken vuil wel aan te trekken. Om te zorgen dat het vuil de computers niet aantast is het belangrijk om de juiste  computer reinigingsproducten te gebruiken. Computers werken nou eenmaal beter wanneer ze stofvrij zijn. Doordat de warmte snel kan worden afgevoerd hoeft de computer minder hard te werken, dus deze blijft koel. Zorg goed voor je apparatuur en mensen door computers regelmatig te reinigen.

 

Computer reinigingsproducten voor alle apparatuur

 

Computers, laptops, tablets, voor alle apparatuur geldt dat het belangrijk is om er zorgvuldig mee om te gaan en ze schoon te houden. Op de manier blijven ze optimaal functioneren én denk je ook om de gezondheid van je medewerkers.

 

Bij Lyreco kun je terecht voor alle soorten computer reinigingsproducten:

 

  • Reinigingsdoekjes: antistatische doekjes, droge of natte doekjes, poetsdoekjes, microvezeldoekjes ...

 

 

 

Bestel snel jouw computer reinigingsproducten online bij Lyreco voor optimale hygiëne

 

Alle noodzakelijke computer reinigingsproducten vind je op de Lyreco webshop, zo houd je jouw werkplek schoon en opgeruimd. Door alle apparatuur schoon te houden, zorg je ook goed voor je medewerkers. Bestel alles wat je nodig hebt gemakkelijk online. Ook kun je bij Lyreco terecht voor muizentoetsenborden en monitorstandaarden.

 

Heb je een vraag? Stel ze via e-mail of bel ons op het nummer 088 6032001. Natuurlijk kun je al je vragen ook aan jouw Lyreco vertegenwoordiger stellen.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: