Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
PAPIER EN ENVELOPPEN (594)
Gekleurd papier (232)
A4 formaat (147)
A3 formaat (85)
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
beste prijs/kwaliteit (29)
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Printtechnologie
Inkjet (153)
Kopieermachine (153)
Laser (153)
Inkjet kleur (49)
Inkjet mono (49)
Alles zien
Kleur
Intens geel (13)
Crème (9)
Intens groen (9)
Blauw (8)
Intens rood (8)
Alles zien
Gramgewicht per m²
80 gsm (72)
160 gsm (42)
120 gsm (37)
210 gsm (2)
Papierformaat
A4 (119)
A3 (34)
Merk
TROPHEE (122)
LYRECO (29)
CLAIREFONTAINE (1)
eco-filters
FSC (119)
groene producten (122)
   

Onze merken

       

Nieuws

FLOWFLEX COVID RAPID ZELFTEST
Wil je snel vanuit huis of je werkplek elders weten of je COVID-19 positief bent? Bestel nu de zelftest bij Lyreco.

Bestel nu

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Gekleurd papier

  ( 232  producten )

Gekleurd papier op A4 en A3 formaat: duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en divers

 

Verwen je doelgroep met drukwerk op gekleurd papier

 

Gekleurd papier is een zeer efficiënt hulpmiddel om je boodschap kracht bij te zetten. Jouw boodschap krijgt extra aandacht met de juiste achtergrond. Een zorgvuldig gekozen achtergrondkleur valt op, creëert een band met je lezer, zorgt voor impact en komt beter over…

 

Ook om afbeeldingen weer te geven of documenten eenvoudig te kunnen rangschikken, zorgt de juiste kleur papier voor een grote meerwaarde. Bij Lyreco hebben we A4 en A3 papier in alle kleuren van de regenboog, om jou te helpen jouw communicatie effectief over te brengen.

 

Gekleurd papier van Lyreco: de kleur van kwaliteit

 

Bij Lyreco zijn we ons maar al te goed bewust van het belang van kleur. Daarom verkopen we alleen de beste kwaliteit gekleurd papier. Ons assortiment is zo breed; we hebben werkelijk iedere mogelijke kleur die je kunt bedenken. Groen, geel, rood, blauw, oranje, zwart, fluorescerend papier… vertel ons maar waar jij behoefte aan hebt! Bij Lyreco heb je de keuze uit maar liefst 29 kleuren papier. Van bloedrood tot blauw als de lucht en van goud tot zalmroze.

 

Onze keuze om alleen hoge kwaliteitspapier te verkopen, maakt dat we merken als Clairefontaine, Trophee en het Lyreco huismerk vast in ons assortiment hebben. Als je jouw gekleurd papier bij ons bestelt, weet je dat je het beste van het beste in huis haalt. Je kunt uitgaan van een optimale duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor heeft ieder geprint, geschreven of getekend document een gedegen uitstraling.

 

Bestel je gekleurd papier nu bij Lyreco

 

Geef jouw bedrijf en medewerkers het beste materiaal om een boodschap te delen. Kies uit ons uitgebreide scala gekleurd papier en bestel dit eenvoudig en snel via de Lyreco webshop. Dan ben je verzekerd van een snelle bezorging, de juiste prijs en goede service.

 

Wil je nog beter je boodschap overbrengen? Bekijk dan ook onze printerstoners en inkjet cartridges. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor wit papier of gerecycleerd papier voor al je toepassingen.

 

Voor al je vragen over onze producten en diensten kun je via e-mail of telefonisch via 088 6032001 contact met ons opnemen. Uiteraard kun je ook altijd terecht bij je Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

De beste merken vind je bij Lyreco: