Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Merk
Alles zien
Materiaal
Alles zien
Breedte
Alles zien
Hoogte
Alles zien
Type bevestiging
Alles zien
Toepassing/gebruik
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Signalisatie

  ( 82  producten )

Leer je gezelschap of een ruimte snel kennen met naamkaartjes, badges en signalering

 

Een visitekaartje of pictogram: helder en efficiënt

 

Wil jij een onuitwisbare indruk maken bij nieuwe collega’s, cursisten of potentiële partners? Dat doe je eenvoudig door een mooi visitekaartje te geven. Een persoonlijke touch toevoegen aan meetings? Noem alle aanwezigen dan bij naam. Kennismakingen verlopen soepel met professionele naamsignalisatie. Naamkaartjes, visitekaartjes en badges zijn dan onmisbaar.

 

Bewaak de veiligheid met signalering

 

Naamkaartjes en badges zijn niet alleen handig om contact te leggen, ze zijn vaak ook onmisbaar voor de veiligheid. Herken specifieke functionarissen eenvoudig aan hun naambadge. Bij veel organisaties is het van groot belang om inzicht te hebben in wie er in het gebouw of op de locatie aanwezig zijn.

 

Met muur- en deursignalering of pictogrammen visualiseer je handelingen en protocollen omtrent veiligheid en comfort. Deze manier van communiceren is uniform en efficiënt, ongeacht de taal die je medewerkers spreken.

 

Zorg voor een aangename en veilige werkplek. Bestel naamkaartjes en pictogrammen 

 

Kies jouw signalering & pictogrammen, naambordjes, printbare visitekaartjes, badges en naamkaartjes bij Lyreco in onze webshop.

 

Wil je meer weten? Stel al je vragen over onze producten en diensten eenvoudig via de e-mail of telefonisch via 088 6032001. Je kunt natuurlijk ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: