Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Stroombron
Kleur
Aantal cijfers op de display
Merk
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Zakrekenmachines

  ( 6  producten )

Zakrekenmachines: bewapen jezelf altijd met de juiste cijfers

 

Foutloze berekeningen maak je altijd en overal op een zakrekenmachine

 

Vaak onderweg? Foutloze cijfers zijn jouw vertrekpunt! Met een zakrekenmachine beschik je tijdens onderhandelingen en vergaderingen altijd over de juiste cijfers. Heb kennis van zaken en maak indruk met jouw correcte argumenten.  

 

Zakrekenmachines: snelle rekenkracht op zakformaat

 

Een goede zakrekenmachine heeft een paar belangrijke kenmerken: hij is compact en gebruiksvriendelijk, maar ook snel en krachtig genoeg om ingewikkelde berekeningen te maken. En hij kan tegen een stootje. Lyreco’s zakrekenmachines voldoen hier allemaal aan.

 

We hebben de volgende merken zakrekenmachines:

 

  • Lyreco huismerk

 

  • Canon

 

  • Citizen

 

  • Casio

 

De beste zakrekenmachines koop je online

 

Kies en bestel online jouw nieuwe zakrekenmachines. Zo worden jouw medewerkers nog efficiënter in hun dagelijkse werkzaamheden. Meer rekenkracht nodig? Kijk dan eens in het aanbod wetenschappelijke rekenmachines, financiële rekenmachines of rekenmachines met een printer.

 

Voor al jouw vragen over onze producten en diensten kun je ons mailen, of bellen op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij je Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: