Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
FACILITY PRODUCTEN (3620)
Enveloppen en verzending (260)
Labels (4)
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
Lokaal gefabriceerd (2)
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Lengte
140 mm (2)
110 mm (1)
163 mm (1)
Materiaal
Karton (2)
Papier (2)
Breedte
40 mm (1)
43 mm (1)
55 mm (1)
70 mm (1)
Merk
TURBEL (2)
eco-filters
FSC (2)
groene producten (2)
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Labels

  ( 4  producten )

Lyreco etiketten: alles zonneklaar gelabeld

 

Schep overzicht en duidelijkheid met de gepaste labels

 

Om alle verpakkingen, producten, boxen… moeiteloos te hanteren, zorrg je er best voor dat iedereen in een oogwenk kan zien wat hij in handen heeft. Met de klare en degelijke etiketten en labels van Lyreco weet iedere medewerker onmiddellijk wat te doen. Zo verliest jouw bedrijf geen seconde aan het zoeken naar accurate informatie.

 

Etiketten: sterk en handig

 

Met name voor verzendingen of intense verwerking, is het aangeraden om etiketten te gebruiken die goed bevestigd blijven, wat de omstandigheden ook mogen zijn. De etiketten uit van Lyreco zijn allemaal even stevig en handig te bedrukken. Amerikaanse etiketten, labels met een oog voor bevestiging, of (zelf)klevende etiketten: deze labels vervullen hun verhelderende taak voorbeeldig.

 

Heldere en degelijke etiketten koop je via de Lyreco webshop

 

Bestel je etiketten en labels online op de Lyreco webshop. Wij garanderen je dat jouw supply chain of verzendingen altijd vlekkeloos worden gehanteerd. Verpakkingsmateriaal of enveloppen kopen? Lyreco staat voor vlotte, foutloze verzendingen.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze probleemloos via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Vanzelfsprekend kan je ook steeds bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

De beste merken vind je bij Lyreco: