Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
FACILITY PRODUCTEN (3646)
Veiligheid (51)
Sleutelkasten (17)
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
Uitverkoop ! (1)
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Type slot
Elektronisch slot (7)
Met sleutel (6)
Combinatieslot (5)
Merk
PAVO (13)
DURABLE (3)
PHOENIX (1)
Sleutelcapaciteit
50 (3)
20 (2)
300 (2)
36 (2)
54 (2)
Alles zien
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Sleutelkasten

  ( 17  producten )

Gebruik sleutelkasten voor ultieme veiligheid

 

In een sleutelkast berg je alle sleutels veilig op 

 

Alles op slot? Dan moet je alleen de sleutel nog veilig en handig bewaren. Want die wil je natuurlijk niet kwijt raken! Want die hermetisch afgesloten kast moet natuurlijk op een gegeven moment ook weer open. En ja, goede sleutelkasten zijn de finishing touch van  jouw veiligheidsplan.

 

Elektronische sleutelkasten, of met een cijferslot

 

Sleutelkasten wil je natuurlijk niet met een sleutel afsluiten. Dan kom je in een vicueuze cirkel terecht. Onze Lyreco sleutelkasten zijn daarom gemaakt van stevige, betrouwbare materialen en voorzien van slimme sluitingsmechanismen. Denk aan elektronische sloten, digitale cijfersloten of analoge cijfercombinaties. Of je nu één of honderd sleutels moet opbergen, dat doe je veilig in de sleutelkasten van Lyreco.

 

Sleutelkasten binnen no time online besteld bij Lyreco

 

Bij Lyreco stellen we jouw veiligheid en die van je bedrijf centraal. Daarom verkopen we in onze webshop alleen de allerbeste sleutelkasten. Uiteraard met een ruime keuze aan maten en materialen. Zo dragen we bij aan jouw gemoedsrust en gevoel van zekerheid. Denk voor de ultieme totaaloplossing ook eens aan kluizensleutelhangers en hangsloten.

 

Voor al jouw vragen over onze producten en diensten kun je ons mailen, of bellen op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij je Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?

De beste merken vind je bij Lyreco: