Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Kleur
Lengte van tafelblad
Merk
Tafelblad diepte
Verstelbare hoogte
Vorm van tafelblad
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Computermeubilair

  ( 1  product )

Lyreco computermeubilair: een professionele werkplek

 

Een fijne en ergonomische werkplek geschikt voor computer en laptop

 

Een computer is nooit alleen, maar wordt altijd vergezeld door meters kabel, printers, muizen, toetsenborden en meer. Om deze reden kan een bureau ontzettend rommelig en onprofessioneel ogen. Zorg dat alles logisch en netjes wordt opgeborgen met het juiste computermeubilair. In de Lyreco webshop vind je docking stations, work stations, trolleys, statieven en nog veel meer meubilair speciaal voor computers.

 

Computermeubilair voor alle randapparatuur

 

Het is belangrijk dat een werkplek flexibel is zodat alles snel verplaatst kan worden indien nodig. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan computermeubilair dat flexibiliteit creëert. Zo zorgen trolleys er bijvoorbeeld voor dat je printers eenvoudig kunt verplaatsen en zo altijd jouw werkplek kunt indelen zoals je zelf wenst.

 

Bestel computermeubilair eenvoudig online bij Lyreco

 

Maak je keuze in onze webshop en bestel jouw computermeubilair gemakkelijk online. Wij zorgen dat je de bestelling snel in huis hebt zodat je snel kunt genieten van ultieme flexibiliteit. Bekijk ook onze hoge kasten, lage kasten en archiefrekken en creëer een professionele werkruimte.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: