Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
FACILITY PRODUCTEN (2259)
Veiligheidsuitrusting (376)
Vuur- en rookdetectie (1)
Brandblusser en toebehoren (1)
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Merk
SICLI (1)
Type product
Dekens (1)
   

Onze merken

       

Nieuws

FLOWFLEX COVID RAPID ZELFTEST
Wil je snel vanuit huis of je werkplek elders weten of je COVID-19 positief bent? Bestel nu de zelftest bij Lyreco.

Bestel nu

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Vuur- en rookdetectie

  ( 1  product )

Lyreco brandveiligheid: wees voorbereid

 

Proactieve brandbescherming

 

Als ondernemer moet je op alles zijn voorbereid, ook op worst case scenario’s. Bij brand is het van het grootste belang om meteen te kunnen ingrijpen met het juiste materiaal. Je beperkt zo schade of erger en verkleint de omvang van dit incident. Lyreco heeft alles wat jij nodig hebt om binnen jouw onderneming de brandveiligheid te garanderen. Ook vanuit juridisch standpunt is de aanwezigheid van de gepaste brandblussers, branddekens… een basisvereiste.

 

Brandveiligheid is levensbepalend

 

Samen met een degelijk preventiebeleid, zijn brandblussers, branddekens en dergelijke gewoon niet weg te denken uit je bedrijf. Het Lyreco brandveiligheid materiaal is van de meest hoge kwaliteit. Zo ben jij altijd gewapend om eventuele schade tot een minimum te beperken.

 

Brandveiligheid: bestel je arsenaal via de Lyreco webshop

 

Zorg voor optimale brandveiligheid voor jouw onderneming: kies hier jouw materiaal en bestel het eenvoudig online. Lyreco levert je alles wat jij nodig hebt. Ook veiligheidssignalisatie, veiligheidskledij, veiligheidshelmen en veiligheidsschoenen Hebben we hier in grote volumes voorradig.

 

Alle vragen over onze producten en diensten kan je stellen via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Natuurlijk kan je ook steeds bij jouw Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?

De beste merken vind je bij Lyreco: