Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Printkleur
Conditie
Merk
Printtechnologie
Type product
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Rekenmachinelinten/rollers

  ( 2  producten )

Lyreco inktrollen voor rekenmachines: zet je bewerkingen meteen op papier

 

Een afschrift/bewijs vermijdt iedere discussie

 

In een professionele context kan het uitermate handig zijn om de bewerkingen die je maakt met een rekenmachine meteen ook op papier uit je toestel te laten rollen. Zo geef je een waardevol bewijsstuk mee voor eventuele registratie of om misverstanden te vermijden. De Lyreco inktrollen voor rekenmachines zijn uiterst gebruiksvriendelijk, groot qua schrijfruimte en tegelijk uiterst compact qua afmetingen.

 

Inktrollen voor rekenmachines: veelzijdig en gemakkelijk

 

De inktrollen voor rekenmachines in ons assortiment zijn uiterst veelzijdig. Deze rollen kunnen worden geplaatst in diverse toestellen van diverse merken zoals: Canon, Casio, Sanyo… telkens leveren ze sluitende en overduidelijke afdrukken van jouw meest complexe bewerkingen.

 

Jouw Inktrollen voor rekenmachines zijn vlotjes besteld via de Lyreco website

 

Je Inktrollen voor rekenmachines online bestellen gaat uiterst makkelijk via de Lyreco webshop. Klik op je bestelling en wij zorgen voor de rest. Ook printerlinten en schrijfmachinelinten vind je hier vlotjes en met een ruime keuze.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving