Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Merk
Valutacapaciteit
Alles zien
Aantal biljetvakken
Aantal muntvakken
Telsnelheid
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Geldtelmachines, detectors

  ( 12  producten )

Ken je cashflow met de Lyreco geldtelmachines en valsgelddetectors

 

Altijd juist met een geldtelmachine, geen ruimte voor onregelmatigheden

 

Om te weten waar je aan toe bent, behoud je best steeds een accuraat overzicht van hoeveel cash geld er zich in je bedrijf bevindt. Snel en nauwkeurig je euro’s tellen is niet alleen een kwestie van overzicht, maar ook van veiligheid.

 

Bovendien halen onze geldtelmachines en detectors ieder vals biljet of muntstuk er meteen uit; zo sta je nooit voor onaangename verrassingen. Je efficiënt getelde geld bewaar en verplaats je vervolgens in onze handige en veilige geldkoffers, muntlades of muntknipjes.

 

Geldtelmachines en toebehoren: nauwkeurig op iedere schaal

 

Van de kleinste eenmanszaak tot multinational: bij Lyreco vind je steeds de geldtelmachines die passen bij de schaal van jouw activiteiten. Dit geldt natuurlijk ook voor ons opbergmateriaal en toebehoren: ons assortiment voorziet het perfecte materiaal op maat voor iedere grootte van cashflow.


Bij Lyreco besteld is juist geteld

 

Bestel vandaag je geldtelmachines en vals geld detectors via de website. De meerwaarde van een juist zicht op je volledige cashflow, is namelijk niet te onderschatten. Ook andere opbergsystemen zoals kasten, ladeblokken en rekken bestel je vlotjes bij Lyreco.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Vanzelfsprekend kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving