Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Opvouwbaar
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Steekwagens & trolleys

  ( 10  producten )

Alles loopt op wieltjes met de steekwagens en trolleys van Lyreco

 

Makkelijk transport overal in je bedrijf met een steekwagentje of een trolley

 

Gezonde bedrijvigheid impliceert een vlot verkeer van goederen, ook binnen je onderneming. Om dit mogelijk te maken kies je best voor stevig en veilig materiaal dat optimaal is ontworpen om ladingen met zo weinig mogelijk verspilde energie te verplaatsen. De steekwagens en trolleys van Lyreco rollen lang mee en vereisen een minimum aan menselijke inspanning. Met hun ergonomische design zorg je bovendien optimaal voor het fysieke welzijn van jouw mensen.

 

Een steekwagen of trolley voor kleine of grotere ladingen

 

De spullen die je moet verplaatsen variëren natuurlijk sterk qua omvang en gewicht. Met de steekwagens en trolleys van Lyreco rollen ze allemaal even vlotjes door je bedrijfsruimtes:

 

  • Trolleys met een dubbel platform

 

  • Opvouwwagentjes die tot 300 kg last kunnen vervoeren

 

  • Vaste of opvouwbare steekwagentjes

 

  • Een steekwagentje met speciale wielen om makkelijk trappen te kunnen nemen

 

  • ...

 

Koop online jouw steekwagens en trolleys bij Lyreco

 

Verlies geen tijd en bestel jouw assortiment steekwagens en trolleys online. Met Lyreco rolt alles in jouw bedrijf vlotjes en veilig. Ook wanneer je extra trapjes en ladders nodig hebt, vind je die in ons ruime professionele aanbod.

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving