Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Merk
Maximale opnametijd
Type cassettes
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Dictafoons

  ( 4  producten )

Met Lyreco dictafoons gaat geen enkel woord verloren

 

Vertrouw op de opname- en afspeelkwaliteit van een Lyreco dictafoon

 

Vaak is het handig om even snel een belangrijke melding, zin of reminder in te spreken voor jezelf. Ook belangrijke conversaties wil je achteraf nog eens kunnen beluisteren. Zo neem je beredeneerd en in alle rust beslissingen. Om opnames zo helder mogelijk op te nemen en af te spelen, heb je dictafoons nodig van topkwaliteit. Dat is exact wat je bij Lyreco vindt.

 

Kies voor een digitale of een analoge dictafoon

 

Lyreco biedt de beste dictafoons van Philips; expert op vlak van elektronische geluidsopnames. Jij kiest natuurlijk hoeveel opnameduur, batterijcapaciteit en andere kenmerken voor jou het verschil maken. Net zoals je kiest voor een analoge of een digitale dictafoon.

 

Bovendien vind je bij ons ook handige uitwerkapparaten voor dictafoons. Die maken het je extra makkelijk om je opgenomen gesprekken achteraf te herbeluisteren en te verwerken.

 

Bestel je dictafoons via de Lyreco webshop

 

Koop nu online de dictafoon die jou helpt om gesprekken te herbeleven of belangrijke memo’s tot jezelf te richten. Nog een headset of extra audiocasettes nodig voor je dicatfoon? Bij Lyreco hebben we de totaaloplossing voor ieder bedrijf.

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving