Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Merk
Kabellengte
Type slot
Slotcombinatie
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Computerbeveiliging & sloten

  ( 8  producten )

Computerbeveiliging van Lyreco beschermt al jouw cruciale data

 

Voorkom diefstal van je computer met een stevige kabel en een sterk slot

 

De hele bedrijfsstructuur, financiële gegevens, vertrouwelijke informatie… een professionele computer bevat tonnen waardevolle informatie die tot de kern van jouw onderneming gaan. Die informatie gooi je niet zomaar te grabbel: bescherming tegen cyberaanvallen is uiteraard broodnodig, maar wat vaak vergeten wordt is de fysieke bescherming van de datadragers. Met de computerbeveiliging van Lyreco zorg je ervoor dat niemand zonder mandaat jouw gegevens kan inkijken. Zo zit alles letterlijk achter slot en grendel.

 

Onverwoestbare computerbeveiliging

 

Computerbeveiliging en sloten komen in vele vormen. Zoek je een oersterke kabel met cijferslot of sleutel? Een laptopslot, clicksafe toolbar of een hele set met beveiligingsgereedschap? In ons assortiment vind je gegarandeerd wat je zoekt. Vanaf nu is de hele identiteit van jouw onderneming volledig beschermd. Een zegen voor jouw gemoedrust en de continuïteit van jouw activiteiten.

 

Koop je computerbeveiliging online bij Lyreco: veilig en snel

 

Bescherm al je gegevens met de sluitende computerbeveiliging van Lyreco. Kies jouw systeem en bestel via deze webshop. Ander computer toebehoren of kabels nodig? Onze brede stock garandeert altijd een snelle levering.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving