Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Stroombron
Kleur
Alles zien
Aantal cijfers op de display
Merk
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Bureau rekenmachines

  ( 23  producten )

Bureaurekenmachines: het plaatje klopt, altijd.

 

Bereken altijd accuraat met de Lyreco bureaurekenmachines

 

De meest complexe bewerkingen uitvoeren met het grootste gebruiksgemak: dat is wat je van jouw bureaurekenmachines verwacht. Bij Lyreco ondersteunen we accuraatheid en comfort. Daarom vind je bij ons enkel de meest degelijke, professionele rekenmachines voor bureau- en kantoorwerk. Vergissen is menselijk, onze toestellen zijn de technologische topgadgets die fouten onmogelijk maken.

 

Vertrouw je berekeningen alleen toe aan de beste rekenmachines

 

Onze bureaurekenmachines zijn handig en meestal klein van formaat. Dit staat in schril contrast met de grootte van de belangen bij jouw berekeningen. Daarom hebben we in ons assortiment alleen toestellen van de volgende topmerken:

 

  • Canon
  • Casio
  • Citizen
  • Het betrouwbare Lyreco huismerk…

 

Koop je bureaurekenmachines handig en voordelig online bij Lyreco

Maak zelf de som: bestel je bureaurekenmachines online op de Lyreco webshop, tel daarbij de steengoede service en je kent het resultaat: 100% tevredenheid en efficiëntie. Zakrekenmachines, financiële- en wetenschappelijke rekenmachines vind je eveneens in ons rijkelijke aanbod.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving