Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


PERSOONLIJKE BESCHERMING

Persoonlijke bescherming kopen: Lyreco heeft het allemaal

 

Van kop tot teen beschermd in kwaliteitsvolle veiligheidskleding

 

De veiligheid van je werknemers staat boven alles. Naast de nodige procedures, zorgt ook de juiste beschermkledij ervoor dat jouw medewerkers op elk moment op een veilige manier aan de slag kunnen.

 

Afhankelijk van de taak, heb je specifieke beschermingsmiddelen nodig. Ogen, oren, hoofd, handen, lichaam, voeten: in de Lyreco webshop kan je alle soorten persoonlijke bescherming kopen, aangepast aan elke taak of elke situatie. Zo kan je jouw werknemers van kop tot teen in veiligheidskledij uitdossen:

 

 

 

 

 

  • Beschermende handschoenen, werkhandschoenen en wegwerphandschoenen voor handbescherming

 

  • Beschermende werkkledij: overalls, overschoenen, schorten, werkbroeken, haarkapjes, veiligheidsvestjes, labojassen, kniestukken, regenkledij ...

 

 

 

 

Veiligheid boven alles: persoonlijke bescherming kopen

 

In de Lyreco webshop vind je een uitgebreid gamma beschermkledij. Met de handige zoekfunctie vind je snel en eenvoudig het juiste beschermmiddel voor elke taak.

 

Ben je op zoek naar nog meer facility producten om de veiligheid op de werkvloer te vergroten, kijk dan zeker ook eens naar de andere veiligheidsuitrusting in ons gamma.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Vanzelfsprekend kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving