Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Gramgewicht per m²
Kleur
Merk
Papierformaat
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Andere

  ( 1  product )

Tekenblokken van Lyreco stimuleren je professionele creativiteit

 

Schetsen en tekenen met indrukwekkend comfort

 

Een creatief beroep vereist materiaal dat innoverende ideeën volledig ondersteunt. Op de tekenblokken van Lyreco vind je absolute vrijheid om ongestoord jouw vernieuwende schetsen en tekeningen vast te leggen. De kwaliteit van dit papier zorgt voor een vlotte en aangename tekenervaring, zodat jouw brein geen duimbreed in de weg wordt gelegd om in alle vrijheid te bruisen.

 

Tekenblokken en beschrijfbare systeemkaarten: vrijheid én structuur

 

De tekenblokken uit het Lyreco assortiment zijn uiterst handig in gebruik. Deze A3 blokken zijn uiteraard van zeer hoogwaardige kwaliteit, makkelijk om mee te nemen en afscheurbaar. Een mobiele en veelzijdige oplossing voor iedere creatieve professional.

 

Met onze beschrijfbare systeemkaarten schep je bovendien makkelijk orde en structuur in iedere fichebak of elk steekkaartenarchief.

 

Je bestelt jouw tekenblokken vlotjes en eenvoudig op de Lyreco webshop

 

Kies de tekenblokken die jou toelaten om je grafische talent en creativiteit met het grootste comfort te botvieren, bestel via deze webshop en je kunt weer verder. Lyreco zorgt voor jouw en je dynamische onderneming. Nog losbladig schrijfpapier, briefpapier of enveloppen nodig? Alle professionele oplossingen zijn in voorraad bij Lyreco.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving