Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Aantal tredes
Merk
Hoogte
Alles zien
Kleur
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Trapjes & ladders

  ( 9  producten )

Trapjes, opstapkrukken en ladders van Lyreco helpen je veilig omhoog en omlaag

 

Stabiele trapjes, ladders en opstapkrukjes zijn onmisbaar voor de veiligheid

 

Niet alles ligt binnen handbereik. Vaak worden documenten, materialen of producten in de hoogte gestapeld in kasten of rekken. Die zijn dan enkel op een veilige manier bereikbaar via een stabiel opstapkrukje of trapje.

 

Ook voor herstellingen van bijvoorbeeld lampen of ventilators, voor schilderwerken of welk ander karwei dan ook, heb je best enkele trapjes en ladders in huis. Om de veiligheid van alle medewerkers te garanderen, kies je best voor de solide en betrouwbare opstapjes of ladders van Lyreco.

 

Het juiste opstapje voor iedere klus

 

Alles hangt af van de hoogte die je medewerkers moeten bereiken en bij welke ondersteuning ze zich het beste voelen. Daarom vind je bij Lyreco een assortiment aan opstapkrukken, trapjes en ladders die flexibel inzetbaar, makkelijk op te bergen en vooral: heel veilig zijn.

 

Bestel je trapjes en ladders online bij Lyreco

 

Bekijk ons aanbod trapjes en ladders, maak je keuze uit deze superveilige en handige opstapjes en bestel online. Lyreco helpt jouw bedrijf én medewerkers graag hogerop. Ook voor steekwagens en trolleys kan je bij ons terecht voor veilige en makkelijke verplaatsingen.

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving