Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Type filter
Merk
Schermformaat
Schermgrootte
Alles zien
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Beeldschermfilters

  ( 19  producten )

Comfort én privacy met de Lyreco beeldschermfilters

 

Bescherm je ogen én je werk met een beeldschermfilter

 

In dit digitale tijdperk vormt de data die verwerkt wordt op pc of laptop de spil van jouw onderneming. Die gooi je niet te grabbel voor onbevoegden of passanten. Zorg er daarom voor dat mensen niet zomaar kunnen meelezen wat er op jouw scherm gebeurt. Met de beeldschermfilters van Lyreco sla je twee vliegen in één klap: je beschermt je informatie én je ogen. Beeldschermfilters bieden immers ook extra comfort omdat ze vervelende blikkering op je scherm wegnemen. Zo werk je zorgeloos en zonder vermoeide ogen naarstig verder.

 

Beeldschermfilters voor alle schermen

 

Van 12.5 tot 24 inch: Lyreco heeft de perfecte beeldschermfilter voor ieder mogelijk scherm. Zo vind jij meteen het product dat je nodig hebt. Onze filters zijn bovendien duurzaam en superdegelijk. Merken als Fellowes en 3M garanderen de kwaliteit die jij nodig hebt om de hele dag productief én met de nodige privacy je ding te doen.

 

Beeldschermfilters online bestellen? Makkelijk bij Lyreco

 

Bekijk op onze webshop welk formaat je nodig hebt en bestel jouw beeldschermfilters online. Bij Lyreco zorgen we voor een vlotte levering, zodat jij snel en beschermd verder werkt. Monitoren of computertoebehoren nodig? Geef aan wat je nodig hebt, wij doen de rest: professioneel en uiterst correct.

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving