Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Materiaal
Classificatie
Alles zien
Gramgewicht per m²
Kleur
Maat balg
Alles zien
Merk
Type sluiting
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Tyvek/onscheurbare enveloppen

  ( 13  producten )

In Tyvek enveloppen van Lyreco zit je post veilig

 

Onscheurbare Tyvek enveloppen: bewakers van belangrijke informatie

 

Samples, staaltjes en belangrijke documenten wil je natuurlijk zo veilig mogelijk versturen. Het is van het grootste belang dat ze helemaal intact hun bestemmeling bereiken. Daarvoor bestel je bij Lyreco Tyvek enveloppen: onscheurbare enveloppen die je verzending veilig en ongeschonden tot bij de geadresseerde brengen.

 

Tyvek en Gascofil enveloppen voor alle verzendingen, in ieder formaat

 

Wat je ook wilt verzenden: we hebben alle formaten van Tyvek enveloppen om gelijk welke gangbare documentafmetingen of objectgroottes te verzenden. Een betere garantie op de integriteit van jouw verzending zal je niet snel vinden. Ons assortiment bevat zowel de witte Tyvek enveloppen als hun bruine Gascofil variant.

 

Bestel je onscheurbare enveloppen online bij Lyreco

 

Bekijk ons aanbod en selecteer de Tyvek enveloppen die jij nodig hebt. Ze zullen snel en in perfecte staat bij jou aankomen. Waterdichte enveloppen of enveloppen met luchtkussens zijn ook steeds in voorraad.

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving