Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Bandtechnologie
Gecomprimeerde opslagcapaciteit
Merk
Systeemeigen opslagcapaciteit
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Andere opslagmedia

  ( 1  product )

Geef je toestellen opslag met de Lyreco datacartridges

 

Removable datacartridges: exponentiële uitbreiding van je datacenters

 

Een USB-stick, DVD of externe harde schijf zijn handig, een datacartridge geeft je bijna eindeloze extra dataopslag die je in de toestellen en computers zelf steekt voor optimale snelheid en connectie. De opslagcapaciteit evenaart deze van een vaste harde schijf, terwijl deze cartridges even mobiel zijn als een USB-stick. Onmiskenbare troeven voor wie belang hecht aan snelheid en mobiliteit op grote schaal. Hoe groot je bestanden, processen of geavanceerde software ook is: je neemt alles overal mee naartoe.

 

HP datacartridges: de superioriteit van een IT gigant

 

Je data is heilig voor jouw bedrijf. Daarom laten we dit enkel in handen van de allergrootste en meest deskundige partner op vlak van IT materiaal. Onze datacartridges komen allemaal uit de HP productlijnen. Meer zekerheid over kwaliteit zal je niet vinden.

 

Datacartridges online bestellen? Makkelijk bij Lyreco!

 

Kies en bestel jouw datacartridges via deze webshop. Ook CD's en DVD’s en ander computer toebehoren om je activiteiten de perfecte ondersteuning te geven, hebben we bij Lyreco altijd voorradig.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving