Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Materiaal
Alles zien
Kleur
Merk
Aantal laden
Afsluitbaar
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Laag/half hoge kasten

  ( 17  producten )

Ladeblokken of archiefkasten kopen? Think Lyreco!

 

Lage en half hoge archiefkasten voor ieders noden

 

Zoveel mogelijk digitaal opslaan? Graag, want dat verkleint de papierberg én het is goed voor het milieu. Maar sommige documenten moet of wil je nu eenmaal ook in hard copy bewaren op je kantoor. Denk maar aan notariële stukken of originele getekende bestelbonnen. Die laat je uiteraard niet zomaar rondslingeren.

 

Lyreco biedt daarom een heel assortiment opbergmeubilair aan. Hieronder vind je ook lage en half hoge archiefkasten en ladeblokken. Onze archiefkasten kopen is dankzij de webshop dan ook bijzonder eenvoudig!

 

Mobiele ladeblokken

Ben je eerder op zoek naar wat extra opslagruimte aan je werkplaats? Dan is een mobiele ladeblok zeker iets voor jou. Bekijk eens de onze modellen met transparante lades. En wist je dat we zelfs ladeblokken met een kussen hebben? Handig voor wanneer een collega aan je bureau komt overleggen!

 

TIP:

Kan je volledige bureau wel eens een opfrissing gebruiken? Dan kan je bij ons ook terecht voor een nieuw bureau, een nieuwe bureaustoel en tal van andere bureauaccessoires!

 

Je archief inrichten met Lyreco

 

Afhankelijk van de aard van je onderneming heb je specifieke noden wat je archiefinrichting betreft. Daarom bieden we onder meer de volgende types kasten aan:

 

 

 

 

 

 

  • ...

 

Of waarom niet meteen je volledige kantoor inrichten?

Misschien is je volledige kantoor wel aan een nieuwe look toe? Of ben je plannen aan het maken voor een nieuw bedrijfspand en zoek je nog een betrouwbare partner voor het leveren van je kantoormeubilair?

 

Bij Lyreco zorgen we niet alleen voor de beste kantoorartikelen, we hebben ook een stevig assortiment meubilair in de aanbieding.

 

Zo bieden we niet alleen bureaus aan, maar ook cafetariatafels, en een zeer ruim assortiment stoelen. En wist je dat we zelfs ergonomische voet- en rugsteunen in ons aanbod hebben?

 

Toch nog een vraag? Dan zijn we bereikbaar via mail of op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook steeds bij je vertrouwde Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

NF Environment.
varianten
product
Al klant of klant worden?
NF Environment.
varianten
product
Al klant of klant worden?
NF Environment.
varianten
product
Al klant of klant worden?
NF Environment.
product
Al klant of klant worden?
NF Environment.
varianten
product
Al klant of klant worden?
NF Environment.
varianten
product
Sustainable selection

Eol ladeblok met 3 laden, 42 x 50,3 x 53,3 cm, wit

Ref: 6.578.825
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving