Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Type product
Kleur
Materiaal buitenkant
Merk
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Andere

  ( 11  producten )

Lyreco conferentiemappen: al het nodige om handig te noteren

 

Maak overal onbeperkt nota's met een Lyreco conferentiemap

 

Notities maken op een boeiend congres? Aantekeningen bij dat fascinerende seminarie? Of gewoon altijd een handig schrijfmap bij de hand die je documenten beschermt? Daarvoor vind je bij Lyreco praktische en fraaie conferentiemappen en schrijfmappen.

 

Conferentiemappen: vertrouw op degelijke Lyreco kwaliteit

 

De aantekeningen die je maakt, wanneer je een opleiding, seminarie of congres volgt bevatten vaak erg waardevolle kennis en inzichten. Om ze helder te registreren en zorgzaam te bewaren, gebruik je dus best conferentiemappen die ontworpen zijn om langdurige bescherming en comfort te bieden. Want dat is wat je bij Lyreco vindt; duurzame topkwaliteit. 

 

Online conferentiemappen bestellen? Eenvoudig: bij Lyreco

 

Bestel je schrijf- en conferentiemappen nu voordelig en snel online bij Lyreco. Zo geef je je medewerkers niet alleen een echt functionele tool, deze mappen stralen ook degelijkheid uit.

Nog op zoek naar extra schrijfblokken voor in je schrijfmap? Of naar een uitgebreid gamma schrijfmaterialen? Maak je keuze op de Lyreco website.

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving