Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Kleur
Alles zien
Merk
Alles zien
Materiaal
Alles zien
Lengte
Alles zien
Vorm
Diameter
Alles zien
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Opslag benodigdheden

  ( 77  producten )

Lyreco opslag- en bevestigingsmaterialen: schep orde in je documenten

 

Onmisbaar op elk kantoor: paperclips, elastiekjes, splitpennen ...

 

Een efficiënte kantoorruimte is overzichtelijk. Orde in de ruimte is orde in het hoofd van wie er werkt. Met de Lyreco opslagbenodigdheden schep je moeiteloos orde in je hele administratie. Geen overbodige luxe, want de documenten stapelen zich snel op. Sommige moeten mooi gestructureerd worden opgeborgen, anderen kleef, prik of tape je prominent in het zicht. Bij Lyreco vind je de juiste oplossing voor alle papieropslag.

 

Opslagbenodigdheden: één doel, vele opties

 

Welke oplossing je verkiest, hangt af van de hoeveelheid papier, de plek waar je ze wil opbergen of uitstallen, de beschikbare ruimte en je voorkeur. Lyreco heeft opslagbenodigdheden op maat van iedereen die met documenten en papier werkt:

 

 

  • Diverse soorten lijm

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestel nu je praktische opslagbenodigdheden online

 

In ons royale aanbod vind je makkelijk de opslagbenodigdheden die voor jou het best werken. Maak je keuze online en bestel. Ook nietmachines en kantoorartikelen voor opslag en archivering worden zo bij jouw geleverd.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 12. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving