Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


MEUBILAIR

Kantoormeubelen bestellen bij Lyreco: comfortabel en efficiënt


Zorg goed voor je medewerkers met ergonomisch meubilair


Een gezonde werkplek impliceert aandacht voor mens en materiaal. Ergonomische bureaustoelen die de zithouding bevorderen, handige bureaus en tafels, schermen op juiste hoogte… ze dragen allemaal bij tot het welbevinden en de productiviteit van je medewerkers.

 

Daarnaast is ook de manier waarop materiaal en documenten worden opgeslagen cruciaal om het werk zo vlot mogelijk te laten verlopen. Hiervoor bieden wij efficiënt opslagmeubilair.

 

Tenslotte wil ook het oog wat: een prikkelende esthetiek, no-nonsense of juist uitbundig, bepaalt mee de sfeer op de werkplek. Kantoormeubelen bestellen is dus meer dan gewoon je materiaal vernieuwen. Bij Lyreco vind je bureaumeubilair dat meer doet dan mensen en zaken een plek geven; je creëert een stimulerende omgeving.

 

Een weelderig aanbod, gestoeld op uitgebreide expertise

 

Als multinational is Lyreco een autoriteit op vlak van kantoormeubelen. Ons kantoormeubilair draagt dagelijks bij tot de positieve resultaten van talloze organisaties en bedrijven. Voor elk onderdeel van de kantoorruimte hebben we een brede waaier aan hoogkwalitatief materiaal:

 

Je kunt bij Lyreco ook terecht voor deskundig advies rond je hele kantoorinrichting. In samenwerking met onze leveranciers helpen we je bij het uittekenen van jouw perfecte bureau.

 

Onze online catalogus biedt een gedetailleerd overzicht van het kantoormeubilair en de bureau-accessoires uit ons assortiment:

 

Kantoormeubelen bestellen bij Lyreco zet je in een zetel

Arbeidsvreugde en comfort gaan hand in hand. Bestel je kantoormeubelen, schrijfmateriaal en andere kantoorbenodigdheden via deze webshop en je maakt van jouw bedrijf een stimulerende plek, waar het bovendien aangenaam vertoeven is!

 

Alle vragen over onze producten en diensten zijn welkom via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook steeds bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving