Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Materiaal
Merk
Type afdruk
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Gepersonaliseerde stempels

  ( 12  producten )

Onmiskenbaar, duidelijk: de Lyreco stempels

 

Druk heldere stempels op je documenten

 

Bij bepaalde documenten kan het van cruciaal belang zijn om ze te voorzien van een stempel met datum en andere essentiële informatie. Zeker wanneer het gaat om een grote hoeveelheid, is het gebruiken van stempels een zaligheid voor wie deze klus moet klaren: Het gaat sneller en efficiënter. Bovendien oogt het gebruik van een Lyreco stempel erg professioneel.

 

Alle stempels en toebehoren

 

Met Lyreco druk je steeds helder je stempel. Daarvoor zorgt ons brede aanbod aan datumstempels, datumstempels met tekst, nummerstempels, tekststempels en zelfs personaliseerbare stempels… met bijbehorend gamma inkt en inktkussens. Graag een extra comfortabel handvat? Onze stempels liggen goed in de hand voor het leveren van professioneel kantoorwerk.

 

Koop je stempels online bij Lyreco

 

Stempels makkelijk en snel online bestellen? Dat doe je via de Lyreco website. Zo ben je meteen zeker van een onberispelijke kwaliteit en service.  Etiketten of schrijfmateriaal vind je eveneens makkelijk op onze webshop.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving