Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Merk
Kleur
Materiaal
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Modulair meubilair

  ( 8  producten )

Lyreco sorteersystemen scheppen orde op je bureau

 

Gestructureerde papierstapels met een praktisch sorteersysteem

 

Documenten die je opbergt om regelmatig of binnen afzienbare tijd te raadplegen, stop je niet ergens diep in een archief. Je legt ze best overzichtelijk en gestructureerd in speciaal daarvoor ontworpen sorteersystemen. Je sorteermethode kies je zelf. Met de Lyreco sorteersystemen weet je zeker dat je de juiste hulpstukken in huis haalt om doeltreffend te werken.

 

Sorteersystemen: horizontaal, verticaal, wit of gekleurd

 

Wat voor de ene werkt, is contraproductief voor de andere. Het gevarieerde Lyreco aanbod garandeert jou flexibele systemen waarmee je je papierstapel naar eigen goeddunken organiseert. We hebben verticale sorteersystemen en horizontale systemen met verschillende lade aantallen en diverse kleurencombinaties.

 

De Lyreco webshop: jou plek voor de handigste sorteersystemen

 

Bekijk ons aanbod en selecteer je sorteersystemen online. Ook handige archiefrekken en hoge kantoorkasten hebben we bij Lyreco permanent in stock.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 0032 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving