Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Materiaal
Alles zien
Merk
Aantal verdelers
Kaartcapaciteit
Aantal zakken
Type zakje
Verdelers
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Visitekaartopberging

  ( 13  producten )

Berg naamkaartjes handig op in een houder of mapje voor visitekaartjes

 

Overzichtelijke contacten dankzij visitekaartmappen en -houders

 

Networking is belangrijk voor ieder succesvol ondernemer. Maar hoe behoud je het overzicht over dat snel uitdijend netwerk vol cruciale contacten? Simpel: met een visitekaarthouder of visitekaartmap van Lyreco. Onze oplossingen zorgen ervoor dat je steeds meteen de juiste man of vrouw te pakken hebt en dus geen tijd verliest met het doelloos snuisteren naar contactgegevens.

 

Praktische houders en mapjes voor naamkaartjes

 

Hou jij je contacten graag bij in een overzichtelijke map? Of liever een handige kaartenhouder… Transparante hoesjes of toch stevig in een kaartenbak? Wat er ook voor jou het beste werkt: we hebben het bij Lyreco. Onze jarenlange ervaring als topspeler op de markt van kantoor- en werkplekmateriaal maakt het verschil en dat merk je aan ons aanbod. Uiteraard vind je bij ons alleen de beste merken:

 

  • Durable

 

  • Exacompta

 

  • Elba

 

Koop je visitekaartmapjes en -houders online

 

Doe je voordeel met onze expertise en koop al het nodige voor het opbergen van je visitekaartje op onze website. Wij garanderen een topproduct én snelle levering. Printbare visitekaartjes, naambordjes of badges nodig? We pakken ze zó voor je in!

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving