Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Merk
Stijl van onderstel
Vorm van tafelblad
Tafelblad diepte
Lengte van tafelblad
Alles zien
Kleur
Aantal personen
Diameter tafelblad
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Conferentie- & vergadertafels

  ( 24  producten )

.

Conferentietafels van Lyreco voor een stijlvolle, informele sfeer

 

Richt je vergaderruimte in met de juiste vergadertafels

 

Elkaar ontmoeten in een ongedwongen, vrijblijvende sfeer; het blijft van onschatbare waarde bij het aangaan van nieuwe zakenrelaties en het bestendigen van bestaande partnerschappen. Met de juiste conferentietafels voelt iedereen zich meteen in zijn sas. Je wilt je genodigden natuurlijk optimaal comfort bieden bij jouw inspirerende evenementen. Met de conferentietafels van Lyreco heeft iedereen zijn plek voor culinaire momentjes én de gepaste ondersteuning om de nodige aantekeningen te maken.

 

Lyreco conferentietafels maken slim gebruik van de beschikbare ruimte

 

Door hun uitgekiende vormgeving delen de conferentietafels van Lyreco de ruimte zo in, dat iedereen voldoende bewegingsvrijheid heeft én dicht genoeg bij elkaar staat voor optimale interactie. Rond of vierkant: op deze subtiele en handige meubelstukken legt iedereen zijn kaarten op tafel zoals hij of zij het wil.

 

Conferentietafels of vergadertafels koop je handig en snel via de Lyreco webshop

 

Selecteer de vergadertafels die perfect passen bij de uitstraling en het gewenste comfort dat jij je gasten wilt aanbieden en bestel ze nu online. Conferentiestoelen of presentatiemateriaal nodig? Het verloopt allemaal uiterst vlot via de gestroomlijnde Lyreco webshop.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving