Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Merk
Volume
Alles zien
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Toebehoren

  ( 15  producten )

Papierversnipperaar toebehoren van Lyreco: handig, efficiënt en duurzaam

 

Decimeer je papierstapel soepel en zonder oponthoud

 

Papierversnipperaars hebben een belangrijke taak: ze moeten ervoor zorgen dat vertrouwelijke documenten doortastend vernietigd worden én ook je papierstapel efficiënt hanteerbaar maken. Ze moeten dus altijd operationeel zijn en optimaal functioneren.

 

Het papierversnipperaar toebehoren van Lyreco zórgt voor je toestellen. Zoek je speciale olie om de maalmolens van de papiervernietigers te smeren of plastic vuilniszakken met aangepast formaat om te bevestigen aan je papiervernietiger? Dan ben je bij Lyreco aan het juiste adres.

 

Papierversnipperaar toebehoren voor ieder toestel

 

In ons assortiment vind je gegarandeerd alle papierversnipperaar toebehoren dat je nodig hebt voor een gestroomlijnde afhandeling van je overtollige papieren. We hebben zakken voor ieder soort toestel en olie die de messen smeert en de scherpheid bewaakt. Liever olievellen om met gelijke spreiding je papierversnipperaar te behandelen? Je vind het bij Lyreco.

 

Je bestelt jouw papierversnipperaar toebehoren vlotjes op de Lyreco webshop

 

Kies het papierversnipperaar toebehoren dat jij nodig hebt om je papierstapel vakkundig te decimeren en plaats je bestelling hier online. Lyreco zorgt snel voor de rest. Ook onze afvalbakken en containers zorgen voor een permanent nette en productieve werkomgeving.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving