Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Merk
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Schrijfmachine linten

  ( 1  product )

Lyreco schrijfmachinelinten: voor wie vertrouwdheid belangrijk vindt

 

Rust je schrijfmachine uit met het juiste lint

 

Nieuwe schrijfmachines worden nog maar zelden verkocht. Toch bewijzen deze toestellen nog voor velen hun grote nut en charme. Het blijft een aantrekkelijke manier van werken om iedere letter meteen ook op papier te zien verschijnen. Zweer jij ook bij jouw vertrouwde schrijfmachine? Dan bedienen de schrijfmachinelinten van Lyreco je op je wenken.  

 

Schrijfmachinelinten: kwaliteit, zwart op wit

 

Om je steeds langdurig te helpen met duidelijk afgedrukte documenten, bevat het Lyreco assortiment enkel de allerbeste schrijfmachinelinten. Kies bij ons uit volgende merken:

 

  • Brother

 

  • Triumph

 

  • OKI

 

Jouw schrijfmachinelinten staan klaar op de Lyreco webshop

 

Je schrijfmachinelinten online bestellen is kinderspel op de Lyreco website. Zodra je bestelling wordt bevestigd, stellen wij alles in het werk om je zo snel mogelijk te voorzien van deze hoogkwalitatieve hulpstukken. Nog printerlinten en rekenmachinelinten gezocht? Je vindt ze allemaal hier.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving