Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Kleur
Stroombron
Aantal lijnen
Merk
Aantal cijfers op de display
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Wetenschappelijke rekenmachines

  ( 6  producten )

Wetenschappelijke rekenmachines, voor geavanceerd rekenwerk

 

Maak de meest complexe berekeningen met een wetenschappelijke rekenmachine

 

Cijfers zeggen alles over je bedrijf. Om zelfs de meest ingewikkelde berekeningen en grafieken te garanderen, gebruik je dus best wetenschappelijke rekenmachines die tot in het kleinste detail foutloos blijven. Lyreco heeft voor jou de meest geavanceerde rekenmachines waarmee we tegelijk gebruiksgemak én juistheid optimaal verzekeren. Zo heb je steeds de ultieme rekenkracht binnen handbereik.

 

Wetenschappelijke rekenmachines van topkwaliteit

 

Omdat een kleine misrekening grote gevolgen kan hebben, biedt Lyreco in het assortiment alleen wetenschappelijke rekenmachines aan van de allerhoogste kwaliteit. Hiervoor rekenen we vol vertrouwen op de uitstekende reputatie van volgende merken:

 

  • HP

 

  • Texas Instruments

 

  • Casio

 

Wetenschappelijke rekenmachines online kopen bij Lyreco: een berekende zet!

 

Je hebt geen wetenschappelijke rekenmachines nodig om te ontdekken hoeveel voordeel je haalt uit het online bestellen van jouw toestellen bij Lyreco. Bij ons ben je zeker van topkwaliteit en een optimale service. Ook voor zakrekenmachines en bureaurekenmachines zijn wij jouw beste keuze.

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving