Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Jouw vertrouwde partner voor persoonlijke bescherming

Intersafe en Lyreco bundelen hun krachten en expertise om jou de beste werkplek- en PBM-oplossingen te bieden voor ieder individueel veiligheidsvraagstuk in risicovolle omgevingen. Intersafe staat bekend om de diepgaande expertise op het vlak van veilig en gezond werken en maakt vooral het verschil met een uitgebreide ondersteunende dienstverlening. Dit alles vanaf nu beschikbaar via het sterke logistieke netwerk van Lyreco.

Intersafe

Wat zijn jouw ervaringen met het zoeken, selecteren en bestellen van Persoonlijke Beschermingsmiddelen?

Bekijk ons productaanbod voor een veilige werkplek

Wij helpen graag met alles rondom persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheid en gezondheid voor iedere werkomgeving. Linksboven in het hoofdmenu vind je eenvoudig alle categorieën aan bescherming die wij aanbieden.

Compliant en kostefficiënt met onze adviezen

Het is onze ambitie om onze klanten te helpen hun veiligheidsprestaties op een compliant en kostenefficiënte manier te maximaliseren. Hier bieden wij meerdere diensten voor aan.

Employee Safety Manager

Employee Safety Manager, onderhoud en maatwerk

Het onderhoud en tijdig vervangen van persoonlijke beschermings-middelen is cruciaal om jouw medewerkers continu veilig te laten werken. De Employee Safety Manager is een online registratie- en bestelsysteem waar op individueel niveau wordt geregistreerd welke PBM er worden aangeschaft, wanneer deze aan vervanging toe zijn en het te besteden budget van de individuele medewerker.

Ontdek de managerofLog in

Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

Volgens artikel 5 van de arbowet dient iedere organisatie te beschikken over een actuele RI&E. De RI&E is bedoeld om eventuele gezondheids- en veiligheidsrisico’s van medewerkers binnen de organisatie vast te stellen. Op basis van deze evaluatie kan de vereiste selectie van PBM voor jouw werkomgeving bepaald worden.

Voor zowel het uitvoeren van risico analyses en inventarisaties als onderzoek omtrent gevaarlijke stoffen hebben wij een samenwerking met RPS. Zij beschikken zowel over gecertificeerde arbeidshygiënisten, veiligheidskundigen en arbeids- & organisatie-deskundigen als eigen laboratoria behorend tot de Nederlandse top voor arbeidshygiënisch-, milieutechnisch- en asbestonderzoek.

Risico Inventarisatie & Evaluatie aanvragen

Instructie, keuring en onderhoud

Je kunt het hele proces rondom het uitvoeren, up-to-date en inzichtelijk houden van vereiste keuringen en onderhoud op het gebied van:

  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Arbeidsmiddelen
  • BHV-middelen
  • En vereiste trainingen en certificering

Met behulp van het online platform Safety Equipment Manager

Cultuur en gedrag

PBM dragen is één ding, veilig werken vraagt nog iets meer. Samen met jou werken we aan het verhogen van veiligheidsbesef en gedragsverandering. Dit bereiken we o.a. door verschillende innovatieve mogelijkheden zoals toolboxen, workshops, al dan niet met acteurs, e-learning of virtual reality ervaringen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving