Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Kleur van zitting
Merk
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Conferentie stoelen

  ( 4  producten )

Receptie- en conferentiestoelen van Lyreco: comfort voor jouw bezoek

 

Comfort bepaalt de stemming, kies de juiste stoel voor je bezoekers

 

Onvermijdelijk zullen bezoekers van jouw bedrijf af en toe even moeten wachten. Zorg ervoor dat je het hen zo aangenaam mogelijk maakt; zo creëer je steeds een aangename en productieve stemming. Met het brede assortiment receptiestoelen van Lyreco zet je je bezoek in een comfortabele zetel. Als gastheer etaleer je ook meteen je engagement voor een voorspoedige en fijne samenwerking.

 

Conferentiestoelen van Lyreco: hun comfort, jouw keuze

 

Het doel is duidelijk: de wachttijd voor je gasten zo aangenaam mogelijk laten verlopen. Hoe je dit realiseert hangt af van de algemene stijl van je bedrijf, de grootte en vorm van de beschikbare wachtruimte en natuurlijk je budget. In ons receptiestoelen assortiment vind hebben we voor ieder wat wils: eenvoudige stoelen, hoekmodules, poefen, luxueuze zetels… zo kies je helemaal zelf hoe jij je bezoekers verwent.

 

Al deze stoelen zijn perfect geschikt voor gebruik aan je bedrijfsreceptie of tijdens seminaries, conferenties of congressen die je organiseert. Ook dan is het uiterst belangrijk dat de deelnemers aan je evenement de hele tijd gemakkelijk en comfortabel zitten.

 

Receptiestoelen zijn uiterst snel en gemakkelijk besteld via de Lyreco webshop

 

Maak je keuze en bestel jouw ideale receptie- of conferentiestoelen nu via deze webshop. Lyreco stelt alles in het werk om je zo vlot mogelijk verder te helpen. Ook ander kantoormeubilair zoals conferentietafels of bureaus vind je veelvuldig in ons uitgebreide aanbod.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

varianten
product
Sustainable selection

Medina vouwstoel, polypropyleen, zwart

Ref: 10.125.522
Al klant of klant worden?
product
Sustainable selection

Alba Smile vouwstoel, kunststof, zwart

Ref: 14.073.528
Al klant of klant worden?
product
Sustainable selection

Savannah receptiestoel met 4 poten, stof, zwart

Ref: 10.125.533
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving