Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Materiaal
Breedte
Hoogte
Merk
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Naambordjes

  ( 5  producten )

Naambordjes van Lyreco: persoonlijke communicatie

 

Naamkaartjes zijn essentieel om iedereen te identificeren

 

Naamkaartjes zijn onmisbaar bij iedere officiële gelegenheid waarbij mensen met elkaar het gesprek aangaan. Zelfs op kleinere schaal, wanneer er maar enkele bedrijven of organisaties betrokken zijn, vormen professionele naambordjes een belangrijk onderdeel van het communicatiemateriaal. Gesprekken lopen vlotter en productiever wanneer iedereen kan worden aangesproken met de eigen naam. Wie indruk maakt, maakt een blijvende indruk. 

 

Alle soorten naambordjes, één topmerk

 

De gelegenheden waar naamkaartjes worden gebruikt kunnen fel verschillen. Uiteraard kies je zelf graag hoe de vormgeving gebeurt en dus ook de uitstraling van de naambordjes. Om de allerhoogste kwaliteit en grandeur te kunnen aanbieden, kozen we bij Lyreco voor één topmerk: Durable, een zeer gerenommeerde speler op vlak van materiaal voor onder andere topevenementen en bureaumateriaal.

 

Bestel je naambordjes  via de Lyreco webshop

 

Geef jouw zakelijke en andere evenementen de professionele uitstraling die ze verdienen en bestel jouw naambordjes via deze webshop. Pictogrammen, muurborden en visitekaartjes vind je eveneens makkelijk in ons enorm uitgebreide aanbod.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving