Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Kleur van zitting
Maximaal aanbevolen gebruikstijd
Type rugleuning
Verstelbare armleuning
Verstelbare rugleuning
Verstelbare zithoogte
Merk
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Directiestoelen

  ( 2  producten )

Directiestoelen: ergonomisch én mooi

 

Het juiste elan met de gepaste directiestoel

 

Uiteraard relativeer je jouw positie als leidinggevende, maar erkenning zit hem in details. Een bureaustoel waarop zo intensief gewerkt wordt, op een kantoor waar belangrijke contacten worden gelegd, moet niet alleen ergonomisch en comfortabel zijn, maar ook de juiste grandeur uitstralen. Dit alles zonder in te boeten aan sympathieke flair uiteraard. De directiestoelen van Lyreco slagen glansrijk in dit opzet. Je bestijgt je troon, maar toont vooral dat je je stijlvol laat ondersteunen bij jouw harde werk.

 

Vertrouwde merken dierectiestoelen voor belangrijke werken

 

Naast uitstraling blijft comfort natuurlijk een cruciaal kenmerk van hoogwaardige directiestoelen. Dat vind je overvloedig op de heerlijke en ergonomische stoelen uit het Lyreco aanbod. Onze rigoureuze keuze voor alleen hoogwaardige merken is hierbij een garantie en een evidentie.

 

Onze merken:

 

  • Interstuhl

 

  • Prosedia

 

  • Optimum

 

  • Manhattan

 

Directiestoelen bestel je razendsnel online bij Lyreco

 

Bekijk de hypercomfortabele directiestoelen op deze website en maak je keuze. Na je online bestelling mag je onze levering al snel verwachten. Zijn het eerder gewone bureaustoelen of conferentiestoelen die je zoekt? Ook daarvoor is Lyreco jouw ervaren en deskundige leverancier.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

EU Ecolabel
product
Sustainable selection Zelf te monteren

Carl bureaustoel met armleuningen, zitting en rugleuning in stof, zwart

Ref: 12.007.059
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving