Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Merk
Alles zien
Schoenmaat
Alles zien
Stijl
Zonder metaal
Geslacht
Toepassing/gebruik
Kleur
Alles zien
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Voetbescherming

  ( 9888  producten )

Een goede voetbescherming is zowel in een gewone werkomgeving als in een risicovolle arbeidssituatie van cruciaal belang. Bij het uitvoeren van onze dagelijkse taken lopen onze voeten van alle kanten gevaar: vallend gereedschap, gladde oppervlakten, chemische vloeistoffen en/of elektrische lading, scherpe voorwerpen, etc. Kies daarom steeds de juiste en aangepaste veiligheidsschoenen, -laarzen of andere voetbescherming.

Naast het bieden van de juiste bescherming, moet schoeisel uiteraard ook comfortabel zijn. Zelfs wanneer men schoenen of laarzen de hele werkdag lang of onder extreme omstandigheden draagt, moet het comfort gegarandeerd zijn. De drager mag niet of nauwelijks merken dat hij het schoeisel draagt.

We bieden een groot assortiment van diverse merken veiligheidsschoenen, laarzen en accessoires zoals sokken, veters, inlegzolen, etc. Samen met onze partners Atlas, Bata, Cofra, Emma, uvex en Dunlop hebben wij het aanbod zorgvuldig voor je samengesteld.

Voor dragers die specifieke orthopedische aanpassingen nodig hebben, bieden wij de dienst Support Footwear, waarbij onze Sales Engineer bij jou op locatie langskomt. Je kan uiteraard ook gebruik maken van ons servicenetwerk.

Efficiënte en kwaliteitsvolle voetbescherming voor elke werkomgeving vind je in ons ruime aanbod. Neem bij vragen contact op met jouw customer service medewerker.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving