Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Te versnipperen item
Merk
Beveiligingsniveau
Papiercapaciteit
Alles zien
Type papiervernietiger
Type versnippering
Aanbevolen aantal gebruikers
Volume
Alles zien
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Papiervernietigers

  ( 66  producten )

Tabula rasa? Gebruik de papiervernietigers van Lyreco

 

Versnipper je documenten efficiënt en doortastend met een papierversnipperaar

 

Documenten kunnen om verschillende redenen vernietigd worden: het delicate of vertrouwelijke karakter, plaatsbesparing.... Zorg ervoor dat je steeds het beste materiaal voorhanden hebt om dit grondig en vlot te doen. Bij Lyreco hebben we voor jou de papiervernietigers om deze klus uiterst makkelijk en doortastend te klaren. Opgeruimd staat netjes!

 

Alles voor jouw oerdegelijke papiervernietigers

 

Bij Lyreco zijn we net als jou alleen met het beste materiaal tevreden. Daarom vind je in ons assortiment alleen mobiele en vaste papiervernietigers van de topmerken: Fellowes en Rexel. Tussen ons ruime assortiment vind je gegarandeerd de papierversnipperaar met de perfecte snelheid en grootte om aan de behoefte van jouw organisatie te voldoen. 

 

Ontdek hier waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de ideale papiervernietiger voor jouw bedrijf.

 

Bovendien bieden wij ook het juiste toebehoren voor je papierversnipperaar: perfect passende afvalzakken en olie om het snijmechanisme van de papiervernietiger te smeren. Zo kan je altijd in optimale omstandigheden documenten vernietigen.

 

Papiervernietigers bestellen? Dat doe je online bij Lyreco

 

Bestel je papiervernietigers en toebehoren via de webshop: makkelijk en met de zekerheid van onze vertrouwde, steengoede service. Nieuw wit of gekleurd kantoorpapier nodig voor je printer? Maak je keuze!

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Vanzelfsprekend kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving