Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Merk
Breedte
Alles zien
Hoogte
Alles zien
Toepassing/gebruik
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Signalisatie & pictogrammen

  ( 25  producten )

Signalisatie en pictogrammen: Lyreco wijst de weg

 

Klop op de juiste deuren dankzij een duidelijke signalistie

 

Niets frustrerender dan het gevoel verloren te lopen in een bedrijfsgebouw. Tijdverlies wil je natuurlijk vermijden. Met de signalisatie en pictogrammen uit het Lyreco aanbod weet iedereen perfect waar hij/zij moet zijn. Bovendien geeft een fraai deurbord jouw medewerkers een welverdiende blijk van erkenning. Wanneer iemand verhuist, is dit meteen weer makkelijk aangepast.

 

Passende pictogrammen, flexibele en accurate deurborden

 

Van toiletbezoek tot office meeting: met de Lyreco signalisatie sta je nooit voor verassingen en weet iedereen je te vinden. Al dan niet met een kleef- of kliksysteem vervang je de kaartjes in een oogwenk, bijvoorbeeld wanneer een functieomschrijving of locatie wijzigt.

 

De pictogrammen en bordhouders zijn ook nog eens super makkelijk aan de muur te bevestigen, waardoor je iedereen met het grootste gemak de weg wijst. Schroeven of kleeftabs, plastiek of aluminium: jij kiest jouw ideale signalisatie.

 

Het uiterst ruime aanbod aan signalisatie: verkrijgbaar de Lyreco webshop

 

Om iedereen steeds zonder tijdverlies op de juiste plek te krijgen bestel je nu makkelijk jouw signalisatie en pictogrammen via deze website. Voorzie ze van professionele naambordjes of badges en iedereen behoudt het overzicht in jouw bedrijf.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product

Exacompta picto wc

Ref: 17.008.307
Al klant of klant worden?
product

Exacompta picto dames

Ref: 17.008.273
Al klant of klant worden?
product

Exacompta picto mannen

Ref: 17.008.284
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving