Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Ondersteund batterijformaat
Alles zien
Aantal ondersteunde batterijen
Merk
Stroombron
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Laders

  ( 4  producten )

Batterijladers voor permanent operationele toestellen

 

Snel batterijen herladen met een professionele batterijlader

 

Time is nog altijd money. Voorkom dat een toestel op de werkvloer uitvalt wegens platte batterijen. Met de oerdegelijke en snelle batterijladers van Lyreco behoud je steeds voldoende energie om je toestellen optimaal te laten renderen. Is er toch eens een toestel dat ‘zonder stroom’ valt? Dan werken deze laders razendsnel om je in een mum van tijd weer uit de nood te helpen.

 

Batterijladers van Lyreco: voor alle batterijen

 

Uiteraard vind je in ons rijke assortiment de juiste batterijladers voor alle gangbare types batterijen. Deze topladers kunnen diverse soorten en verschillende formaten van batterijen opladen, zodat je met één toestel geholpen bent voor een brede waaier aan machines.

 

De extra snelle Duracell High speed advanced lader, bijvoorbeeld, doet dit zelfs in 15 minuten. Topmerken zoals Energizer en Duracell zijn bovendien een garantie voor absolute veiligheid bij het opladen.

 

Batterijladers: bestel nu online op de Lyreco webshop!

 

Kies je batterijladers, plaats je bestelling op deze webshop en je bent klaar. Lyreco voorziet je van topmateriaal om steeds op volle kracht te draaien. Nog batterijen of zaklampen nodig? We helpen je met veel plezier en toewijding uit de nood.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Sustainable selection

Energizer Pro batterijlader voor 4x AA/AAA batterijen

Ref: 7.196.194
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving