Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


TONER & INKJET

Rendabele cartridges bestellen bij Lyreco

Cartridges bestellen: investeer in duurzame kwaliteit

 

Printers worden intensief gebruikt; Dat is een goede zaak, op voorwaarde dat jouw printers zuinig zijn en functioneren met chirurgische precisie. Zo blijft de kwaliteit van alles wat je afdrukt bewaakt en de duurzaamheid van je printers gegarandeerd. Dat is meteen de reden waarom cartridges bestellen bij Lyreco jouw zaak een langdurige surplus oplevert: onze cartridges werden allemaal geselecteerd op afdrukkwaliteit én duurzaamheid. De kwaliteit laat zich gelden tot de laatste druppel, met minder neem je terecht geen genoegen. Goed voor je budget en het milieu.

 

Steeds de juiste toners en inkjet cartridges beschikbaar

 

Voor trefzekere communicatie moet je altijd klaarstaan om de juiste boodschap op het juiste moment te versturen. Daarom moet je steeds beschikken over de de beste toner of inkt. Dankzij Lyreco val je nooit zonder. We hebben exact wat je nodig hebt om je communicatiedoelen haarfijn te treffen. Welk printer je ook gebruikt: onze cartridges, printkoppen, linten en toebehoren zorgen voor je materiaal en je eindresultaat. We hebben originele cartridges, printerlinten en hun compatibele alternatieven voor printers van alle gerenommeerde merken zoals: Brother, Canon, HP, Epson, Kyocera, Lexmark, OKI, Samsung, IBM, Ricoh en Xerox.

 

Ons gamma omvat:

 

 

Cartridges bestellen bij Lyreco betekent kiezen voor hoogwaardige documenten, kleurrijk of zwartwit, klein- of grootschalig.

 

Feilloos cartridges bestellen voor jouw printer

 

De beste cartridges bestellen tegen de scherpste prijzen? Op de Lyreco webshop zit je goed. De vertrouwde professionele service geven we er met veel plezier bij.
Je vindt hier ook gekleurd of wit papier, en printers.

 

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste toner? Onze online toner selectie tool helpt je bij je keuze.

Op deze infopagina vind je bovendien waardevolle extra info over toners en cartridges.

 

Alle vragen over onze producten en diensten zijn steeds welkom via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook steeds bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving