Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Aantal kopieën
Breedte
Hoogte
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Listing/Computer papier

  ( 9  producten )

Listingpapier van Lyreco: handig, gestructureerd en afscheurbaar

 

Massa’s data, helder en gestructureerd afgeprint op listingpapier

 

Om grote doorlopende documenten af te printen heb je nood aan betrouwbaar listingpapier. Het hoogkwalitatieve computerpapier van Lyreco onderscheidt zich door een hoge gebruiksvriendelijkheid en stevigheid in een brede waaier aan maten en kleuren.

 

Listingpapier voor ieder document

 

Het assortiment aan listingpapier van Lyreco biedt het juiste papier voor iedere toepassing en ieder toestel. Bovendien rolt dit papier mooi samenhangend en vlot uit je toestel, zodat verstoppingen vermeden worden. Na het printen scheur je het papier makkelijk af voor mooi gestructureerde documenten vol belangrijke data.

 

We hebben listingpapier in verschillende maten en lengtes:

 

  • 380x11

 

  • 365x11

 

  • 240x12

 

  • 240x11

 

Telkens te verkrijgen in dozen van 2000 of 1000 vellen.

 

Bestel je listingpapier nu handig via de Lyreco webshop

 

Kies het listingpapier dat optimaal beantwoord aan jouw toepassingen en bestel het makkelijk op deze webshop. Grafisch papier of telrollen bijna op? We leveren exact wat jij nodig hebt om permanent operationeel te blijven.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving