Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Kleur
Verpakte hoeveelheid
Merk
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Data opslagmedia

  ( 2  producten )

Zorg voor je data met de Lyreco CD hoesjes

 

Vermijd stof en krassen met opberghoesjes en doosjes voor je CD's en DVD's

 

Alles wat je op CD of DVD opslaat is bedoeld om leesbaar te blijven. Wanneer CD’s onbeschermd worden opgeborgen, kan dit leiden tot schade en al je data onleesbaar maken. Zorg er daarom voor dat je deze schijfjes optimaal beschermt. Met de CD hoesjes en dozen van Lyreco bewaar je je CD’s en DVD’s zorgvuldig en zijn ze altijd klaar om snel weer geraadpleegd te worden.

 

Transparante hoesjes, handige doosjes voor je CD's en DVD's

 

Heb je een voorkeur voor papieren CD hoesjes met ‘venster’? Of liever volledig transparante hoesjes met een opening in het midden? Afzonderlijke doosjes of een box voor meerdere CD’s? Je vindt het allemaal in ons assortiment. Ook de aantallen per verpakking verschillen, zodat dit flexibele aanbod volledig voldoet aan jouw noden.

 

Bestel je CD hoesjes nu via de Lyreco Webshop

 

Maak je selectie en bestel je CD hoesjes en boxen handig online. Je vindt op deze Webshop ook CD's en DVD's, flashgeheugen en computer toebehoren; Lyreco heeft alles wat een kantoor of werkruimte nodig heeft om optimaal productief te zijn.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving