Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Merk
Autofocus
Bevestigingssyteem
Kleur
Maximale videoresolutie
Microfoon
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Smart home & camera's

  ( 9  producten )

Camera’s en webcams van Lyreco: voor haarscherpe plaatjes en video’s

 

Leg je troeven digitaal vast met een camera of wedbcam

 

Ook vanop afstand wil je een heldere communicatie. Je conference calls en  videogesprekken moeten dus vlotjes verlopen, mét goede beeldkwaliteit. Beelden van producten of evenementen die je vastlegt, verdienen de kwaliteit om te overtuigen. Met de camera’s en webcams van Lyreco, klopt het plaatje: scherp beeld en vlotte bediening zijn de belangrijkste kenmerken van deze hoogkwalitatieve producten.

 

Onze digitale camera’s zijn plaatjes

 

Functionaliteit, kwaliteit en degelijkheid: dat zijn de drie pijlers waarrond ons assortiment aan camera’s en webcams wordt samengesteld. Met Lyreco lever je in no time de bewijzen van jouw hoge standaard. Deze knappe toestellen van topmerken als Canon, logitech en Trust, maken natuurlijk mooie beelden, maar vallen ook op door hun aangename vormgeving.

 

Ga voor exposure en bestel je camera’s en webcams bij Lyreco

 

Hoe je je bedrijf wilt presenteren bepaal je zelf. Met onze camera’s hou je in sowieso alle opties open. Bestel je camera online en wij garanderen je een topproduct met opperbeste service! Ook voor speciaal fotopapier kan je bij ons terecht!

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Vanzelfsprekend kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving