Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Merk
Alles zien
Hervulbaar
Bandlengte
Type gom
Materiaal
Tapebreedte
Productlijn
Volume
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Correctiemiddelen

  ( 53  producten )

Lyreco correctiemiddelen: ga voor perfectie!

 

Geef foutjes geen kans met onze correctiemiddelen

 

Nauwkeurig werken is een basisvoorwaarde voor succesvol ondernemen. Vergissingen zijn menselijk, zelfs voor de zorgzaamste perfectionist. Met de Lyreco correctiemiddelen is dat hoegenaamd geen probleem: Onze producten herstellen jouw documenten en teksten in ere. Zo kan jij steeds oprecht trots zijn op iedere tekst die je schrijft of iedere afbeelding die je maakt.

 

Iedere onvolkomenheid in no time gecorrigeerd

 

Een potloodnotitie of schets wijzigen? Onze diverse soorten gommen en gompennen helpen je aan een professioneel ogend topresultaat.

 

Uitgegleden met je pen, of afgedrukte data veranderen? Onze correctierollen en Tipp-ex producten creëren zonder moeite de ruimte voor een onzichtbare rechtzetting. Met de Lyreco correctiemiddelen werk je je documenten steeds af met perfectie die indruk maakt.

 

Bestel je correctiemiddelen online bij Lyreco

 

Wil je correctiemiddelen kopen op de meest efficiënte en voordelige manier? Maak je keuze op de webshop en al je teksten of aantekeningen zijn verzekerd van een perfect eindresultaat.

 

Met onze markers, tekstmarkers en fijnschrijvers zit je meteen goed voor het creëren van al jouw professionele documenten.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
FSC product
product
Sustainable selection

Maped ecologische gum, per stuk

Ref: 4.849.646
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving