Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Stroombron
Kleur
Aantal cijfers op de display
Merk
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Zakrekenmachines

  ( 6  producten )

Zakrekenmachines: altijd gewapend met de juiste cijfers

Exacte berekeningen, overal waar je bent met een zakrekenmachine

Vaak op de baan voor je werk? Vertrek altijd vanaf correcte cijfers! Om tijdens onderhandelingen of andere gesprekken steeds te beschikken over het juiste cijfermateriaal en dus de meest correcte argumenten, maak je best gebruik van professionele zakrekenmachines. Zo praat je mee met kennis van zaken. 

 

Zakrekenmachines: indrukwekkende rekenkracht in the pocket

 

Een zakrekenmachine moet aan enkele belangrijke voorwaarden voldoen: het moet gebruiksvriendelijk en compact zijn, maar tegelijk ook snel en voldoende krachtig om ook bij ingewikkelde berekeningen zijn gebruiker optimaal bij te staan. Bovendien moet het tegen een stootje kunnen. De zakrekenmachines van Lyreco mogen al deze voorwaarden vol vertrouwen afvinken.

 

Je vindt bij ons zakrekenmachines van de volgende merken:

 

  • Lyreco huismerk

 

  • Canon

 

  • Citizen

 

  • Casio

 

 

Online de beste zakrekenmachines kopen?

 

Maak je keuze en bestel nu online de zakrekenmachines die jouw mensen nog efficiënter maken in hun dagelijkse bezigheden. Nog meer spitstechnologie vereist? Bekijk dan zeker ons aanbod wetenschappelijke rekenmachines, financiële rekenmachines of rekenmachines met een printer.

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving