Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Kleur
Venster
Gramgewicht per m²
Type sluiting
Merk
Classificatie
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Zakenveloppen

  ( 38  producten )

Lyreco zakomslagen voor grotere verzendingen

 

Documenten van grote omvang en meer, verstuur je met de Lyreco zakomslagen

 

We leven dan wel in een digitaal tijdperk: de post blijft een belangrijke manier om fysieke documenten te delen over gelijk welke afstand. Dit doe je zonder zorgen met de Lyreco zakomslagen.

 

Lyreco heeft zakenveloppen in alle maten en gewichten:

 

  • witte, bruine of crèmekleurige zakomslagen

 

  • zakenveloppen met of zonder venster

 

  • zakomslagen met een gegomde klep of met een siliconensluiting

 

  • milieuvriendelijke zakomslagen

 

Iedere enveloppe staat garant voor een volledige en ongeschonden aflevering van zijn inhoud. Lyreco beschermt jouw documenten en kleine objecten met de grootste zorg.

 

Zakomslagen bieden de ultieme bescherming voor perfecte verzending


Wil je jouw grotere verzendingen optimaal vrijwaren van mogelijke imperfecties bij levering? Dan hebben we bij Lyreco ook onscheurbare omslagen en beschermende enveloppen in plastic of golfkarton en zelfs luchtkussenenveloppen. Niets kan nu jouw geschreven communicatie nog verstoren.

 

Zakomslagen online bestellen? Met Lyreco ben je gerust!

Bestel de zakomslagen die voldoen aan jouw specifieke eisen voor het transport van jouw documenten of objecten. Kies je omslag op de webshop en jouw boodschap, geschenk of andere verzending komt volledig intact aan op bestemming. Zijn je balgenveloppen of zakelijke enveloppen bijna op? Vul je voorraad online aan.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving