Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Merk
Valutacapaciteit
Alles zien
Aantal biljetvakken
Aantal muntvakken
Telsnelheid
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Geldkoffers & benodigdheden

  ( 12  producten )

Lyreco geldkistjes voor  veiligheid en comfort

 

Bewaar je cash geld netjes opgeborgen in een geldkoffer

 

Vooral horecazaken en handelaars, maar eigenlijk ieder bedrijf krijgt te maken met cash geld dat veilig moet worden opgeborgen. Hierbij maken vooral gebruiksgemak en degelijkheid het verschil. Met de Lyreco geldkistjes behoud je steeds een goed overzicht en ben je tegelijk gerust dat je geld goed is opgeborgen. Zo voorkom je vervelende situaties of misverstanden.

 

Geldkoffers en toebehoren, gemaakt voor jouw activiteit

 

Als totaalleverancier van kantoor- en werkplekmateriaal levert Lyreco ook geldkistjes op maat van ieder bedrijf. Ook voor valsgelddetectoren en muntknipjes kan je bij ons terecht. We dragen bij aan een veilige en accurate opvolging van jouw cash flow. Reken maar dat dit een verschil maakt in tijdswinst en correctheid.

 

Bestel je geldkoffers en -kistjes online via de webshop

 

Bekijk wat je nodig hebt om een optimaal beheer van het cash geld in jouw bedrijf te monitoren en plaats je bestelling online. Ook sleutelkasten en kluizen bestel je zonder probleem op onze website.

 

Voor vragen over onze producten en diensten bereik je ons via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving