Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Materiaal
Classificatie
Alles zien
Kleur
Type sluiting
Merk
Type vulling
Gramgewicht per m²
Alles zien
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Beschermende enveloppen

  ( 41  producten )

Beschermende enveloppen: Lyreco bewaakt de inhoud

 

Een veilig cocon voor jouw communicatie

 

Om er zeker van te zijn dat ook je delicate verzendingen volledig onaangeroerd en intact op bestemming aankomen, heeft Lyreco de stevigste beschermende enveloppen. Het traject dat jouw post aflegt, omvat verschillende hindernissen: voor gewone post geen probleem, maar bij kwetsbare items neem je toch best je voorzorgen door te rekenen op de Lyreco kwaliteit.

 

Ons royaal aanbod aan beschermende enveloppen

 

Op onze webshop vind je verschillende soorten beschermende enveloppen die jouw pakketje optimaal beveiligen tegen schokken, krassen en andere schade:

 

 

 

  • Waterdichte plastic enveloppen garanderen dan weer een optimale bescherming tegen weer en wind.

 

Bestel nu online jouw beschermende enveloppen bij Lyreco

 

De makkelijkste manier om jouw beschermende enveloppen te bestellen is via onze webshop. Kies jouw soort enveloppe en de hoeveelheid, wij zorgen voor de rest. Zakelijke enveloppen of zakenveloppen nodig? Ook daarvoor zorgen we met plezier en vakkennis!

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

FSC product
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving