Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Lyreco Office & Work Solutions


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Merk
Alles zien
Materiaal
Alles zien
Breedte
Alles zien
Hoogte
Alles zien
Type sluiting
Alles zien
Toepassing/gebruik
Zelfklevend
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Signalisatie

  ( 82  producten )

Naamkaartjes, badges en pictogrammen: doeltreffende signalisatie

 

Een visitekaartje of pictogram: duidelijk en tijdbesparend 

 

Het is niet altijd mogelijk om al je gesprekspartners bij naam te kennen, zeker niet in grote bedrijven of op meetings, congressen en opleidingen. Ook wie een blijvende indruk wil achterlaten, laat best een mooi visitekaartje achter. Om kennismakingen soepel te laten verlopen, is professionele naamsignalisatie simpelweg een must. Naamkaartjes, visitekaartjes, badges… het hoort allemaal bij een eigentijdse professionele omgeving die aanmoedigt tot ontmoeting.

 

Signalisatie cruciaal voor veiligheid

 

Naamkaartjes en badges zijn meer dan een middel om makkelijk contact te leggen. In verschillende professionele situaties zijn ze zelfs onmisbaar voor de veiligheid. Bij vele organisaties en bedrijven is het essentieel om te weten wie er zich allemaal op de werkvloer of site bevindt.

 

Met muur- en deursignalisatie of pictogrammen schets je handelingen en situaties die betrekking hebben met veiligheid en comfort. Efficiënt en sneller dan andere communicatievormen.

 

Bestel je naamkaartjes en pictogrammen voor een aangename én veilige werkplek

 

Selecteer jouw signalisatie & pictogrammen, naambordjes, printbare visitekaartjes, badges en naamkaartjes op de webshop.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze via mail of telefonisch op het nummer 04 361 99 23. Vanzelfsprekend kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw werkomgeving